over ons

with a touch of love, every little thought can be created into something big.

Creating Thoughts is een eenmansbedrijf opgericht door Susan Wijdemans eind 2017. Al van jongs af aan heeft zij een passie voor creëren. Deze passie vormt de fundering van Creating Thoughts.

De naam ‘Creating Thoughts’ staat voor het tastbaar maken en uitwerken van ideeën en gedachtegangen. Tijdens een studieproject waarbij een merk gecreëerd moest worden, is deze naam tot stand gekomen. Nu, enkele jaren later, is het de naam van Susans eerste creatieve onderneming.

creatieve communicatie

Wij zijn gespecialiseerd in creatieve communicatie en volgen daarnaast alle sociale mediatrends.

tekst

Wij schrijven zowel entertainende als
informatieve teksten. Voor websites,
folders, magazines en ga zo maar door.

video

Foto's en videobeelden worden
omgezet in vlotte entertainende
of informatieve video's en/of vlogs.
even voorstellen:

Susan Wijdemans

nieuwsgierig?
 • algemeen
  • Susan Wijdemans is geboren in januari 1994 te Nijmegen. Zij groeide op in Cuijk, samen met haar ouders en jongere broer. In 2013 verhuisde Susan naar Tilburg.
 • studie
  • Susan behaalde haar middelbareschooldiploma aan het Merletcollege te Cuijk op de Havo. Vervolgens verhuisde ze naar Tilburg om daar International Event Music and Entertainment Communication Studies aan de Fontys Hogescholen te studeren. Hiervoor vertrok zij ook voor vier maanden naar Zuid-Korea voor de minor Media and Consumer Behavior aan de Dongguk University in Seoul. In 2017 behaalde ze haar Bachelor of Arts in creatieve communicatie.
 • hobby's
  • Naast dat Susan zich in haar vrije tijd graag bezighoudt met het filmen en monteren van video's voor zichzelf, spendeert ze ook graag tijd aan winkelen, uit eten gaan, de bioscoop bezoeken en het beluisteren van Koreaanse pop muziek.
 • bekend van
  • Het is mogelijk dat je Susan Wijdemans van andere dingen kent. Zo is ze persoonlijk actief op YouTube en heeft ze ook een eigen blog. Daarnaast is ze werkzaam geweest bij Editie NL (RTL) waarvoor ze meerdere keren op de televisie is verschenen. Ook is ze te horen geweest op de radio (NPO, Radio 1).